e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V Litvínově se blíží Armagedon, hrát se bude i na zahradě

publikováno: 22.6.2020, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Bláznivá komedie Armagedon Roberta Geislera, jednoho z autorů seriálu Kancelář Blaník, bude mít premiéru v Docela velkém divadle v Litvínově v pátek 26. června. Na přelomu června a července pak můžete představení vidět v divadelní zahradě pod širým nebem.

"Pokud máte pocit, že se svět kolem vás lehce pomátl, že máte dost rozumu na to, abyste o sobě rozhodovali sami a držíte se hesla, že nejhorší je smrt z leknutí, pak je nová premiéra Docela velkého divadla v Litvínově právě pro vás," vysvětluje Pavlína Petržilková za Docela velké divadlo.

Bláznivou komedii Armagedon o tom, že i tisíce let připravovaný Boží plán může ztroskotat na evropských dotacích, napsal už před devíti lety Robert Geisler, jeden z autorů seriálu Kancelář Blaník.

A tak, když se mladý všehoschopný europoslanec rozhodne poznat, jak žijí “obyčejní lidé” a nastoupí do tramvaje plné lidských obav, nenávisti, komplexů, závisti, nedorozumění, konspiračních teorií, smrtelných nákaz a nesplněných snů, v níž podivní cestující Armagedon chystají, pochopí, že přišla jeho chvíle.

Představení v režii Jurije Galina hraje celé DVD a bude uvedeno na jevišti Docela velkého divadla 26. a 29. června od 19,00 hodin a v zahradě Docela velkého divadla 30. června, 2. a 4. července ve 20,30 hodin. Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím online prodeje na webu docelavelkedivadlo.cz anebo v pokladně divadla.

Foto: Archív DVD Litvínov.