e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Letní divadlo na zámku Krásný Dvůr

publikováno: 15.7.2015, kategorie: Divadlo a film, autor: Petr Liebscher

Sdílet: facebook twitter google+

Dvě divadelní představení - jedno pro dospělé a druhé pro dětské diváky, chystá na tento víkend zámek v Krásném Dvoře na Podbořansku. V sobotu večer se představí kadaňské Divadlo Navenek a v neděli odpoledne děti potěší klasická pohádka O Smolíčkovi.

Hra Oldřicha Daňka Pařížský kat v podání Divadla Navenek a režii Jana Losenického zavede diváky do Paříže na začátku 14. století, do závěrečné fáze procesu s Templáři. Představení bude odehráno na nádvoří zámku v sobotu 18. července od 20,00 hodin, v případě nepřízně počasí se přesunou diváci i herci do Velkého zámeckého sálu. Vstupné 50 Kč.

V neděli 19. července pokračují letní pohádková odpoledne na zámku Krásný Dvůr, kdy diváci mohou shlédnout veselou pohádku O Smolíčkovi v podání agentury Kamila Kouly, s písničkami Richarda Mlynáře a loutkami Dany Zimové. Další představení pro děti sehraje divadlo Krapet v polovině srpna.

Představení se koná na nádvoří zámku od 15,00 hodin, v případě nepřízně počasí opět ve Velkém sále. Základní vstupné 60 Kč, děti do 15 let 30 Kč. 

Rezervace vstupenek na tel. 415 210 004 nebo e-mailem na krasnydvur@npu.cz.