e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Na mostecký autodrom dorazí živé autokoncerty

publikováno: 14.5.2020, kategorie: Hudba, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Chybí vám živé koncerty a letní festivaly? Pak můžete vyzkoušet autokoncert - tedy živé vystoupení, které budete sledovat ze sedačky svého vozu. Po úspěšném projektu Autokin přiváží agentura Dream PRO živá vystoupení známých českých umělců. První autokoncerty v Mostě na autodromu odstartují už o víkendu 22. a 23. května

V pátek čeká návštěvníky vystoupení Leoše Mareše DJ Show Live, v sobotu pak na podium dorazí Ewa Farna a Slza. Vystoupení hudebníků si budou moct návštěvníci vychutnat na podiu velkém 12 x 10 metrů s šedesátimetrovým navazujícím molem. Podél stage budou navíc i velké led obrazovky, takže návštěvníci uvidí každý detail show na podiu. „Nápad vznikl teprve před pár dny a jsme velmi rádi, že do toho šli všichni s námi. Autodrom Most si vzal spolupořadatelství opravdu za své, umělci nám vycházejí vstříc a velmi pomáhají i partneři. Máme speciální parkovací místa i pro členy složek Integrovaného záchranného systému našeho kraje, právě jako malé poděkování za jejich práci,“ uvedl hlavní pořadatel a majitel agentury Dream PRO Luboš Machoň. 

Oba koncerty začnou vždy ve 20,00 hodin. Brány Autodromu v Mostě se otevřou už o tři hodiny dříve. Jak to bude probíhat? Vzhledem k nařízením vlády je stále nutné dodržovat mnoho bezpečnostních opatření. Pořadatelé vás vždy zaparkují na určené místo, z vozidel se během koncertu nesmí vystupovat a mezi vozy bude odstup. Hudební show uslyšíte nejen přímo z pódia, ale pořadatelé jednají také o vysílací FM frekvenci do autorádií. 

Prodej vstupenek začíná 10. května v 10,00 hodin přes Ticketportal. Kromě standardních vstupenek je možné zakoupit i VIP vstup přímo pod hudební stage.

"Připravujeme i další koncerty, kde pro vás právě teď domlouváme vystoupení například Mirai, Olgy Lounové, Xindl X a dalších hudebníků," prozradila Lucie Dosedělová. Projekt Autokoncerty navazuje na úspěšně realizované projekce Autokina v Ústí nad Labem, které jen během 11 dní nabídlo 30 promítání českých a zahraničních filmů a které navštívily tři tisíce diváků ve více než 1300 autech. Další informace jsou k dispozici na www.autokoncerty.cz.

Foto: Dream PRO.