e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Do teplických ulic vtrhne hudba

publikováno: 20.5.2021, kategorie: Hudba, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Týden plný hudby a tance připravuje pro obyvatele a návštěvníky Teplic zdejší Konzervatoř. Teplickým tak chce zpříjemnit první dny otevření zahrádek kaváren. Živá vystoupení vás čekají od pondělí 24. do pátku 28. května.

Program Hudba do ulic je tradiční akcí teplických studentů na začátku léta. Tentokrát budou vystoupení v podání studentů probíhat v Krupské ulici, na terase kavárny Krušnohorského divadla a na Piazzettě obchodního centra Galerie.

Program začne 24. května v 11,00 hodin klávesovým vystoupením v 1. patře nákupního centra Galerie, ve venkovním prostoru pak od 18,00 hodin zahraje Big band teplické konzervatoře.

V úterý 25. května se bude hrát od 15,00 hodin na piazzettě OC Galerie a ve stejný čas začne téměř čtyřhodinová série vystoupení na terase divadla.

Ve středu 26. května můžete od 15,00 a od 16,30 hodin poslouchat hudbu u Galerie, v 16,00 hodin začíná bubenická show v Krupské ulici a po ní vystoupí žesťové kvinteto McKvintet.

Ve čtvrtek 27. května zazní od 15,00 hodin v Krupské ulici oblíbené hity konzervatoristů, od čtyř zahraje u Galerie dechovka a v Krupské kytarové improvizace.

Poslední den program, v pátek, se bude hrát od 14,30 hodin na terase Krušnohorského divadla, uslyšíte saxofonové kvarteto, klavírní vystoupení a písničky v podání Frajerek z galerky.