e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Hrajte o adrenalinovou jízdu na bobové dráze!

publikováno: 6.8.2012, kategorie: Tipy na víkend, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Chcete si užít s rodinou trochu adrenalinové zábavy? A nechcete přitom jezdit do dalekých horských středisek. Zkuste své štěstí v soutěži na www.e-region.czvyhrajte vstupenky a jízdenky na bobovou dráhu v saském Seiffenu, jen pět kilometrů od českých hranic. SOUTĚŽ UKONČENA!

Vstupenky a jízdenky na bobovou dráhu v Seiffenu od nás získávají: Igor z Mostu, Jitka z Mostu a Zdeněk z Klášterce nad Ohří. Gratulujeme a se všemi ostatními se těšíme na shledání u dalších soutěží.

Bobová dráha je součástí zábavního parku Seiroba, který najdete v malebném horském městečku Seiffen, proslaveném výrobou dřevěných hraček a vánočních ozdob. Čeká vás kilometr dlouhá adrenalinová jízda na bobové dráze, pro méně odvážné se nabízí velká modelová železnice nebo jízda s dálkově ovládanými auty. Více se o parku dozvíte v článku Bobovou dráhu najdete jen 5 km od českých hranic! Tam také můžete získat nápovědu pro soutěžní otázky.

O co můžete hrát? V soutěži jsou dvě rodinné vstupenky, které zahrnují dvě jízdy pro dospělé a dvě jízdy pro děti, a dále jedna vstupenka na šest jízd bobovou dráhou.

Otázky:

1. Kolik zatáček vás čeká na bobové dráze?
a. tři
b. šest
c. devět

2. Jak se německy jmenují hory, kde Seiffen leží?
a. Erzgebirge
b. Alpen
c. Zugspitze

3. Jak se jmenuje letní Speciál na www.e-region.cz, který právě na webu běží?
a. Saské léto
b. Německé léto
c. Léto v Sasku


Odpovědi zasílejte do půlnoci v pondělí 13. srpna na adresu obsah@e-region.cz. Do předmětu uveďte heslo Soutěž a nezapomeňte na své jméno a adresu.