e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Chomutovští skauti nabídnou nováčkům táborový program

publikováno: 29.8.2015, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Junák – český skaut, středisko Český lev Chomutov nabírá v začínajícím školním roce nové členy. Zájemci, dívky od 1. třídy a chlapci od 2. třídy (horní hranice do 14 let je společná) se zájmem o přírodu, táboření, nové kamarády a nevšední zážitky, se mohou zúčastnit náborové akce, která se se uskuteční v sobotu 5. září ve stanovém táboře v Bezručově údolí u prvního mostku tamní cyklostezky.

Tam pro ně bude připraven různorodý program, který bude exkursem do naší činnosti, aby si mohli udělat představu, co vlastně skauting obnáší a zda je pro ně tou správnou volbou. Sraz všech zájemců bude v 9,00 na parkovišti před správní budovou Povodí Ohře v Bezručově ulici. 

Zde mohou rodiče děti předat skautským vedoucím a v 15,00 hodin, kdy se plánuje konec akce, si je tu opět vyzvednout. Rodiče však mohou jít s námi až do tábora, kde budou seznámeni s tím, co členství v Junáku obnáší, poté odejít nebo se zúčastnit celého náboru. 

Na akci bude zajištěn pro všechny oběd uvařený na polní kuchyni, a to za účastnický poplatek 20 Kč. Více informací rád poskytne vůdce střediska pan Zbyněk Nejezchleba, kterého lze kontaktovat na telefon 777 900 813 nebo na e-mail zbynek.nejezchleba@kpzet.cz. 

Podrobnější představu o naší činnosti se můžete odnést z našich internetových stránek ceskylev.junak-chomutov.cz nebo z oficiálních stránek Junáka www.skaut.cz, kde najdete i oficiální náborová videa.