e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Kam na film do letního kina?

publikováno: 29.6.2022, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

K létu patří neodmyslitelně také letní kina. Některá promítají už od června - třeba žatecké kino nebo bílinská Kyselka a letní kino na zámku v Teplicích. V červenci se přidává také kino v Klášterci nad Ohří, Duchcově nebo Chomutově. Několik promítání se bude konat i v amfiteátru na výstavišti v Lounech.

Teplice
Každý večer promítá letní kino na nádvoří zámku v Teplicích. Vstup je přes Ptačí schody a začátky představení v půl desáté. Kromě filmů se můžete těšit i na koncerty a muzikály.

Chomutov
Od začátku prázdnin bude promítat letní kino u Kamencového jezera v Chomutově. Aktuálně se hraje od středy do soboty od 22,00 hodin, od srpna pak od půl desáté. Kromě toho se v letním kině budou konat také dětská pohádková představení.

Klášterec nad Ohří
Zdejší letní kino začíná nabízí filmy vždy od čtvrtka do neděle od 21,30 hodin. Kromě toho se můžete v červenci těšit na hudební večer pod lampiony nebo koncert skupiny Buty. Program letního kina najdete zde

Duchcov
V pátek 1. července zahajuje svůj provoz letní kino na koupališti. V červenci se bude promítat každý pátek a sobotu od 21,30 hodin. 

Litvínov
Také v Litvínově se promítá na koupališti, a sice na Koldomu. Promítá se každý pátek a sobotu, začátky představení jsou kolem půl desáté podle soumraku. Na místě je možné si za 40 Kč půjčit lehátko. Vstupenky se prodávají přímo při vstupu.

Žatec
Filmová představení pod širým nebem se konají vždy od čtvrtka do neděle v letním kině Žatec, kde je v letní sezóně uzavřeno kino v divadle. V červenci se promítá od 21,30 hodin a program najdete v Kalendáři akcí