e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Nechte si otestovat paranormální schopnosti

publikováno: 13.11.2023, kategorie: Vzdělávání, autor: Frederik Velínský

Sdílet: facebook twitter google+

Dá se prokázat telepatie? Jasnovidectví? Posílání energie na dálku? A jak takové prokazování funguje a probíhá? O své zkušenosti s paranormálními experimenty bude mluvit v Café Nobel v Teplicích spisovatel a publicista Leoš Kyša, zakladatel Paranormální výzvy Českého klubu skeptiků Sisyfos. Máte nadpřirozené schopnosti? Nechte se v úterý 14. listopadu otestovat!

Přátelské setkání s vědou Café Nobel, pořádané UJEP Ústí nad Labem a populárně vědeckým magazínem Českého rozhlasu Sever Planetáriu, se uskuteční v úterý 14. listopadu od 18,00 hodin v Teplicích. Od listopadu se přednášky do prostor teplického Planetária, na adrese Koperníkova 3062.

Leoš Kyša je novinář, publicista a spisovatel, autor sci-fi a „postapo“ fantasy (většinou pod pseudonymem František Kotleta). Z regionálního novináře se stal redaktorem významných časopisů a novin, je scénáristou celovečerního dokumentu o astronomu Jiřím Grygarovi, členem Českého klubu skeptiků Sisyfos, editorem sborníku Věda kontra iracionalita 6 a profesorem literární tvorby na Vysoké škole kreativní komunikace v Praze a multimediálních technik na Slezské univerzitě v Opavě.

Na přednášku je doporučená rezervace na adrese hap@hapteplice.cz.