e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Chomutovský Domeček slaví šedesátiny

publikováno: 13.9.2010, kategorie: Pro děti, autor: Milan Märc

Sdílet: facebook twitter google+

Milé děti, vážení rodiče, naši kamarádi, v letošním roce náš Domeček oslaví šedesáté narozeniny. Na své roky však nevypadá, je plný energie a nových nápadů. Naším společným přáním je, abychom Vás nabíjeli pozitivní energií, abychom pro Vás byli inspirací, abyste se u nás cítili vždy příjemně.

I proto jsme pro Vás letos nachystali přes stovku pravidelných zájmových útvarů a mnoho dalších akcí a aktivit.  Nejde nám však pouze o kvantitu, ale i o kvalitu. Zkrátka si přejeme a doufáme, že Vám bude u nás dobře. A věříme, že případné změny působiště našeho Domečku neomezí naši práci. Uděláme pro to maximum.

Rádi bychom Vás pozvali na náš tradiční zahajovací den 15. září od 14.00 do 18.00. Můžete se seznámit s prostředím, kde budou Vaše děti celý rok pracovat v některém z kroužků, seznámíte se s jejich pedagogy, třeba se dozvíte něco, co jste vůbec nečekali, že se dozvíte.

Pravidelná činnost chomutovského Domečku začíná pondělím 20.září,ale přihlásit se můžete již nyní. O velkém zájmu svědčí kupa přihlášek, která se nám již sešla. Těšíme se na Vás, neváhejte…

Za chomutovský Domeček Mgr. Milan Märc
www.ddmcv.cz