e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Jedinečný valentýnský program v Central Most

publikováno: 10.2.2023, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Klára Čechová

Sdílet: facebook twitter google+

Valentýn, svátek všech zamilovaných je doslova za dveřmi. Vzhledem k tomu, že se jedná o událost slavenou dárky, květinami, sladkostmi, a hlavně společnými okamžiky, nákupní centrum Central Most si připravilo speciální valentýnský program. Romantické rande, růže a čokolády zdarma. Tedy skvělá příležitost naplánovat pro svého milého či milou jedinečné chvilky.

Připraveny jsou slevové akce na pestrý sortiment zboží, kterým můžete potěšit svého partnera. Kosmetika, parfémy, společné fotografie v rámečku, knihy, dárkové balíčky a mnohé další zajímavé produkty. „Naše obchody každoročně nabízejí na Valentýna zajímavé tipy na dárky. My jsme chtěli atmosféru svátku zamilovaných umocnit a zahalit Central Most do romantického hávu. Naším cílem je nabídnout párům příjemně strávený čas v obchodním centru,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG.

Na Valentýna se všichni mohou společně naladit už při příchodu, kdy bude párům nabídnuta růže zdarma. A poté budou moci ještě kdekoli po pasáži centra dostat i mléčnou čokoládu, stačí tedy jen mezi 14. a 18. hodinou dorazit do obchodního centra. Jediné, co k tomu budou potřebovat je stažená aplikace Central Club, ve které uplatní své kupóny určené právě na tuto akci.

Společný čas potom nejlépe bude ideální zakončit romantickou schůzkou. Společně s Go Café je pro vás připravené menu složené z valentýnského zákusku, kávy dle vašeho výběru a chybět samozřejmě nemůže láhev bublinek. 

P.I.