e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Velká fotografická soutěž s Destinační agenturou Krušné hory

publikováno: 7.7.2017, kategorie: Zajímavosti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Pokud se inspirujete naším Speciálem a vyrazíte v létě do Krušných hor, nezapomeňte si s sebou fotoaparát. Destinační agentura Krušné hory vyhlásila tradiční letní soutěž pro všechny nadšené fotografy z řad amatérů i profesionálů.

Své snímky zachycující krásy Krušných hor můžete zasílat elektronicky na adresu info@krusne-hory.org a to do 31. 8. 2017. Vítězné fotografie budou vybírány odbornou porotou. Z vítězných fotografií bude vytvořen kalendář pro rok 2017 a na vítěze čekají také hodnotné ceny.

Pravidla soutěže:

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba, která v době trvání soutěže zašle soutěžní fotografii a uvede svou platnou e-mailovou adresu, své jméno a telefonní číslo. Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci organizátora a osoby jim blízké. 

Požadavky na soutěžní fotografie:

Fotografie musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany). Cílem je zvěčnit Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období. Do soutěže budou přijaty pouze digitální fotografie, které budou splňovat následující parametry: formát JPG, TIF, PSD. Minimální požadavek pro přijatelnou tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 4 000×2 400 pixelů (obrazových bodů), optimální požadavek pro nejvyšší tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 7 400 x 4 500 pixelů (obrazových bodů). Orientace fotografií musí být na šířku. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat jméno autora a jeho e-mailovou adresu, telefonní číslo, název a krátký popis fotografie. Své fotografie musí soutěžící zaslat na emailovou adresu: info@krusne-hory.org 

Podmínky účasti v soutěži:

Zasláním fotografie do soutěže účastník potvrzuje, že: Je autorem dodané fotografie, že tato fotografie je původní a nejedná se o fotomontáž (povolena je pouze minimální úprava barevnosti a jemné doostření); Zasláním fotografií do soutěže se autor fotografií vzdává svých autorských práv a Destinační agentura Krušné hory o.p.s. s nimi může dále nakládat a používat je pro prezentaci Krušných hor v elektronické i tištěné podobě.