e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Co přináší dnešní Sportovní magazín?

publikováno: 7.5.2015, kategorie: Sport, autor: Míra Kuželka ml.

Sdílet: facebook twitter google+

V kalendáři jsme otočili další list a po týdnu je tady opět sportovní zpravodajský souhrn z Mostecka. Správně naladěni na vlně Avantgardsporttv.cz můžete sledovat třetí a čtvrté čtvrtfinále hokejbalové extraligy, 11. kolo Mostecké ligy malé kopané a rozhovor s čerstvým mistrem hokejové play-off extraligy a velkým sympaťákem Lukášem Horákem.

Mostečtí hokejbalisté dokázali využít výhody domácího prostředí a stejně jako minulý týden HBC Autosklo Pardubice, tak i HBC Kovodemont Most vyhrál oba domácí zápasy. 

Mostecké házenkářky čekal už v pátek v podvečer první semifinálový duel play-off ženské házené o Mistra ČR. DHK Baník Most na Hané nastoupil na palubovce Zory Olomouc. 

V Mostecké lize malé kopané se letos spolu utkají týmy v základní části celkem třikrát. Právě v neděli 3. května odstartovala desátým kolem druhá třetina zápasů a došlo tak na první opakování letošního prvního kola. 

Mostečtí druholigoví fotbalisté si připsali na své konto nelichotivou, již desátou porážku v řadě, když tentokrát v 25. kole FNL prohráli s FC Fastav Zlín. Ve 24. kole divize B FK Baník Souš prohrál na hřišti SK Sokol Libiš 1:2.

Sportovní areál Albrechtická hostil v neděli šestý ročník Turnaje O pohár města Mostu veteránů ve sportovním šermu.

V rámci oblastního přeboru Národní házené se v Mostě na hřišti v ulici Vladimíra Majakovského střetly týmy starších žaček a starších žáků.

Pořad můžete vidět zde