e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Děti čeká v zooparku cesta kolem světa

publikováno: 3.2.2015, kategorie: Pro děti, autor: Martina Pelcová

Sdílet: facebook twitter google+

Ekocentrum při Podkrušnohorském zooparku v Chomutově připravilo pro děti týden plný zábavy. Děti se přemění na cestovatele a vydají se poznávat tajemství naší Země. První letošní příměstský ekotábor s názvem „Vydejme se na cestu kolem světa“ se uskuteční v průběhu jarních prázdnin, a to od 9. do 13. února.

Na děti čeká bohatý program plný zábavy, kdy si vyrobí vlastní zeměkouli, ukáží tradice a zvyky vybraných kultur celého světa a založí si cestovatelské deníky. V průběhu každého dne se děti vydávají na procházky po Zooparku, kde mají možnost být se zvířaty v bezprostředním kontaktu.

Každé ráno je sraz před Ekocentrem (adresa: Šichtův důl 5074, Chomutov 430 01, parkování možné na parkovišti u Dopravního podniku), a to v 7.30hodin. Táborový den končí v 16.00 na stejném místě. 

Cena tábora je 1500 Kč, ve které je zahrnuto stravování (obědy + svačiny) na 5 dní. Jídlo pro nás připravuje restaurace Tajga provozovaná při Zooparku Chomutov. Tábor je určený pro všechny děti ve věkové kategorii 5 – 12 let.

V případě dotazů kontaktujte vedoucí Ekocentra: Barbora Thumsová tel.: 777 551 893 (každý všední den od 7.30 do 16.00), ekolog@zoopark.cz.