e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Ústecký kraj a Lázně Teplice

publikováno: 3.2.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Oldřich Urban

Sdílet: facebook twitter google+

Ústecký kraj navázal ještě užší spolupráci s klíčovým subjektem cestovního ruchu – Lázněmi Teplice a. s. Radní Ústeckého kraje pro regionální rozvoj a cestovní ruch Radek Vonka na schůzce s generálním ředitelem lázní Radkem Popovičem domluvil řadu důležitých a konkrétních kroků. Lázně Teplice, jejichž tváří bude i nadále Tereza Kostková, představily kraji zase své marketingové postupy.

Předmětem jednání bylo oboustranné představení marketingových aktivit a dlouhodobých plánů pro rozvoj cestovního ruchu a představ o vzájemné spolupráci. Radek Vonka představil nový projekt Brána do Čech.

„Jsem rád, že jsme s panem generálním ředitelem Radkem Popovičem našli mnoho společných názorů na oblast lázeňství a cestovního ruchu obecně v Ústeckém kraji“  řekl Radek Vonka.

Teplické lázně, kterým se svého času říkalo Salon Evropy, kladou důraz na léčebné lázeňství. Mezi nejvýznamnější klienty se řadí Němci, Rusové a Arabové, kteří jsou jednou z cílových skupin cestovního ruchu.

Výsledkem společného jednání je dohoda obou stran o užší spolupráci v oblasti cestovního ruchu. Lázně Teplice a Ústecký kraj se budou společně podporovat a prezentovat například i na veletrzích cestovního ruchu. Lázně také do budoucna zváží přistoupení k destinačnímu fondu Krušné hory. Kraj také upraví svůj web www.branadocech.cz tak, aby lázeňství, SPA a wellness bylo zařazeno jako samostatná nabídka.