e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Vyhrajte vstupenky na Lázeňský ples

publikováno: 13.1.2016, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Příští pátek 22. ledna se v Krušnohorském divadle v Teplicích koná jeden z prvních plesů začínající teplické plesové sezóny - Lázeňský ples. Severočeská filharmonie Teplice, jeden z pořadatelů plesu, věnovala dvě vstupenky do soutěže, o které můžete začít soutěžit právě dnes.

Lázeňský ples v prostorách Krušnohorského divadla patří k vrcholným společenským událostem v Teplicích. Jako tradičně ho moderuje herečka Tereza Kostková. Během večera účinkují Severočeská filharmonie Teplice, Markéta Mátlová, skupina Violá, TK Styl - Dance, Taneční divadlo Teplice, North Big Band, taneční orchestr Mini Band, hudební skupina Flash a Igor Barboi Trio. Ples kromě filharmonie pořádají také Lázně Teplice v Čechách, Fotbalový klub Teplice a Dům kultury Teplice. Ples odstartuje 22. ledna od 19,00 hodin.

Vyhrát můžete dvě vstupenky v ceně 490 Kč za každou. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, na náš e-mail stačí poslat jediné číslo: Jaké pořadové bude mít zahájení lázeňské sezóny v květnu 2016 v Teplicích?

Pište na e-mail obsah@e-region.cz do středy 20. ledna. Nezapomeňte uvést celé své jméno.