e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecké centrum bude patřit jídlu. Koná se druhý ročník Food Festivalu

publikováno: 9.5.2022, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Nákupní centrum Central Most a Statutární město Most si pro milovníky jídla připravili téměř 30 stánků s jídlem a pitím, odpočinkovou zónu, hudební vystoupení, karikaturistu či sladký koutek pro mlsné jazýčky. To vše nabídne v pořadí druhý ročník oblíbeného Food Festivalu. Central Most navíc oslaví své 14. narozeniny, takže je pro každého připravena porce selátka s pivem zdarma, a to v sobotu 14. května.

Druhý ročník oblíbeného Food Festivalu začíná v Mostě v sobotu 14. května 2022 v 10,00 hodin a potrvá až do desáté večerní, a to na 1. náměstí a také uvnitř nákupního centra Central Most. Těšit se můžete na velký výběr tradičních i netradičních pokrmů. Od klasického burgeru s hranolky, přes italské nebo latinskoamerické speciality se můžete projíst až ke šnekům či dobrotám z hmyzu. Milovníci piva si mohou vybrat nejen mezi Mosteckým pivovarem, Hákovo parním pivovarem, ale i dalšími řemeslnými pivovary. Dámám můžeme nabídnout kromě piva i různé míchané koktejly, víno či prosecco. Děti se jistě rády zastaví pro oblíbené hranolky s kečupem, ke kterým si dají limonádu nebo ovocnou šťávu. Nemůžeme zapomenout ani na sladkou tečku v podobě rolované zmrzliny či cukrové vaty.

V prostorách Radničního parku bude prostor pro odpočinek s bohatou herní zónou pro děti se skákacím hradem, malováním na obličej a balonkovou Evičkou. Mezi 14. a 15. hodinou budou moci návštěvníci festivalu hlasovat o nejchutnější guláš, kdy výherce klání bude odměněn dárkovým šekem od centra Central Most v hodnotě tři tisíce korun. V rámci celého dne budou probíhat i další doprovodné soutěže o zajímavé ceny.

Hudebníky a kapely Czech IT, Petra Lüftnera, Stand-up, Gaia Mesiah a Michala Hrůzu s kapelou doplní i vystoupení taneční skupiny The F.A.C.T. nebo krkolomné kousky parkouristů. 

Navíc v letošním roce slaví Central Most své 14. narozeniny, a proto bude všem se staženou aplikací od 13,00 hodin rozdávat porci selátka a 0,5l piva zdarma. Návštěvníci si mohou na památku odnést karikaturu, kterou nakreslí umělec uvnitř centra či fotografie z Balonkoboxu.

K této události bude parkování v podzemních garážích v nákupním centru Central Most zcela zdarma.

Ilustrační foto: Pixabay.com.