e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Palace Cinemas otevírá v Ústí nad Labem nové multikino

publikováno: 29.4.2010, kategorie: Divadlo a film, autor: Oldřich Urban

Sdílet: facebook twitter google+

Společnost Palace Cinemas Czech otevírá ve čtvrtek 29. dubna v Ústí nad Labem nové multikino. Jedná se již o sedmé multikino společnosti Palace Cinemas v České republice. Multikino je součástí obchodního centra Forum. Podrobnosti uvnitř článku...

V průběhu úvodního víkendu, v sobotu 1. května a v neděli 2. května, proběhne v prostorách obchodního centra Forum a v multikině samotném zábavný program pro děti i dospělé. Pro tento první víkend bude pro návštěvníky zároveň připravena speciální nabídka v podobě sníženého vstupného 99 Kč.

Nové multikino disponuje 5 kinosály o celkové kapacitě 664 míst. Největší sál je vybaven nejmodernější digitální technologií, 3D projektorem a stříbrným plátnem, díky kterému se obraz stává jasnější. Také další dva kinosály budou vybaveny digitální projekční technikou. Dodavatelem projektorů je Barco, servery dodává XDC a 3D systém Masterimage.

Kromě již tradičně komfortních sedaček, které jsou dlouholetou vizitkou všech multikin Palace Cinemas, jsou novinkou dvousedadla pro zamilované. Jedná se o první multikino společnosti Palace Cinemas v České republice, které těmito sedačkami bude vybaveno.

Palace Cinemas plánuje v Ústí nad Labem každý den promítat zhruba 10 různých filmů a odehrát 45 projekcí denně tak, aby očekávání návštěvníků všech věkových kategorií byla dokonale naplněna.