e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Zažijte v Centralu nezapomenutelnou jízdu s Barbie

publikováno: 22.1.2024, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Nákupní centrum Central Most ožije 31. ledna zvuky super závoďáků ze hry Forza Horizon 5. V jediné akci se spojí jak milovníci rychlých aut, xbox her, tak i fenoménu Barbie. Společně se všichni závodníci utkají v dobrodružné hře odehrávající se v dynamických kulisách Mexického státu. Akce je zdarma.

Po hektickém čase vánočních svátků a bujarých oslav příchodu nového roku si přijďte odpočinout do našeho nákupního centra. Čeká na vás akce plná zábavy, zběsilých závodů a růžových překvapení. „Pro všechny naše návštěvníky jak z řad dětí, tak i dospělých jsme připravili zábavný den plný her a soutěží. Závody začínají od 9:00 a pro všechny malé i velké hráče máme zajímavé ceny,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG Group. 

Každý soutěžící se může utkat nejen v hlavním závodě, který bude probíhat po celý den, ale i v menších soutěžích. Na závěr celého dne odměníme tři nejlepší časy dárky od Xboxu a Barbie. „Každý se může těšit i na nadýchanou cukrovou vatu,“ doplnil ředitel Malý. Pro členy klubu Můj Central nebude chybět ani malování na obličej, kde si nejen holčičky budou moci nechat vytvořit drobné umělecké dílo.