e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Místo celoplošné letní odstávky dvě lokální

publikováno: 15.4.2013, kategorie: Zajímavosti, autor: Miroslava Kučerová

Sdílet: facebook twitter google+

Jen část obyvatel Mostu a Litvínova se bude muset připravit na pravidelnou vícedenní letní odstávku teplé vody. Komořanská teplárna totiž i letos nebude kvůli potřebné údržbě a opravám rozvodů odstavovat od dodávek obě města plošně.

Některé opravy a investiční akce jsou však nutné, bez teplé vody na delší dobu ale budou v létě pouze dvě lokality, z toho jedna v Mostě a druhá v Litvínově.

Rozsáhlejší rekonstrukce se plánují ve čtvrti Zahražany (ul. Prokopa Holého, Jana Opletala, Zahražanská) v Mostě a dále v Litvínově na Osadě (ul. Gorkého, Bezručova, PKH, S. K. Neumana, Ladova a Sukova), kde bude nezbytné přerušit dodávky teplé vody na dobu téměř tří neděl. V souvislosti s realizací těchto akcí na tepelných zařízení může v místech prováděných prací přechodně docházet k mírnému zvýšení hluku a prašnosti a rovněž k dopravním omezením.

Konkrétní místa (č.p.), jichž se odstávka týká i oba termíny, najdou odběratelé na webových stránkách společnosti United Energy www.ue.cz, bližší informace budou i na telefonních číslech  476 447 830 nebo 734 289 969.

V průběhu letního období může mimo uvedené termíny a lokality dojít z důvodu nezbytných oprav na tepelném zařízení k dalším, maximálně několikahodinovým, lokálním přerušením. V těchto případech budou v řádných termínech včas informováni všichni dotčení odběratelé.

Za způsobené nepříjemnosti a nepohodlí v důsledku přípravy tepelných zařízení na topnou sezónu se společnost obyvatelům obou měst omlouvá.