e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

PF 2016

publikováno: 31.12.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Dostatek volného času pro mnoho krásných zážitků v roce 2016 vám přeje tým, který pro vás připravuje volnočasový magazín www.e-region.cz. Děkujeme vám za vaši přízeň v uplynulém roce a těšíme se, že vám i v sedmnáctém roce existence magazínu budeme moci přinášet zajímavé tipy pro váš volný čas.

Rok 2015 znamenal pro magazín zásadní změnu - na jaře jsme spustili zcela novou verzi webu s moderním designem s využitím posledních technologií tak, aby výborně fungoval na všech vašich zařízeních od stolního počítače po mobil. Ruku v ruce s technologickou změnou šla i úprava obsahu, který jsme kompletně aktualizovali a doplnili o jednoduché vyhledávání toho, co vás v regionu zajímá. 

V tuto chvíli si můžete vybírat z 232 destinací pro vaše výlety a mnoha stovek akcí v kalendáři na měsíc leden. V našem katalogu je registrováno přes 3 tisíce firem. Na téměř tři tisíce adres každou středu odchází náš Zpravodaj s přehledem těch nejaktuálnějších článků z Magazínu, který přináší pozvánky, tipy na akce a novinky v turistice. Zaregistrovat se můžete snadno i vy, stačí vyplnit na titulní straně e-mail.

Těšíme se na shledání na www.e-region.cz v roce 2016.