e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Protidrogový vlak dorazil do Ústeckého kraje

publikováno: 31.5.2019, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Dnes, v pátek 31. května, dorazil na mostecké nádraží Revolution Train, nejvýznamnější projekt v oblasti protidrogové prevence. Za finanční podpory společnosti United Energy vlak v průběhu května a června zastaví na šesti severočeských nádražích, aby jeho lektoři atraktivní formou vysvětlili dětem i jejich rodičům problém drog.

V pátek 31. května zastavil vlak i na mosteckém nádraží. A teplárna bude u toho! Od 14,00 hodin můžete navštívit firemní stánek, stejně jako rodiče s dětmi, pro které je připravena křížovka a ceny za její vyluštění. Prohlídka vlaku pro veřejnost bude probíhat od 15,30 hodin do 18,00 hodin. Čas prohlídky je možný si zarezervovat přímo u organizátora na rajnochova@revolutiontrain.cz nebo si vyčkat na místě.

V šesti vagónech jsou čtyři kinosály a osm interaktivních místností. Řízený interaktivní program ve skupinách začíná každých 20 minut a trvá 90 minut.

Dalšími zastávkami vlaku budou 3. června Litvínov, 4. června Bílina, 5. a 6. června Louny. Také v těchto zastávkách je vstup pro veřejnost od 15,30 hodin, dopoledne jsou vyhrazena školám.