e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Soutěž o skvělé ceny dnes končí!

publikováno: 30.11.2017, kategorie: Zajímavosti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Dnes naposledy máte možnost zapojit se do soutěže o neuvěřitelné ceny, které pro své zákazníky v rámci nového věrnostního programu připravila Severočeská teplárenská. Stačí se zaregistrovat a vyhrát třeba pobyt v lázních za 30 tisíc korun, tablet, mobilní telefon, lahůdky ze sýrárny nebo poukázky do restaurace.

Možnost připojit se k soutěži na www.vyhrajsteplem.cz skončí dnes o půlnoci, 30. listopadu. Podmínkou k účasti ve hře o ceny za více než 55 tisíc korun je registrace. Hlavní výhrou je právě cesta za teplem – čtyřdenní pobyt pro dvě osoby v teplických lázních v hodnotě třiceti tisíc korun. Dalšími cenami jsou tablet, smartphone, reproduktory, powerbanka, dárkové kazety se sýry, poukázky do mostecké restaurace El Toro nebo na thajské masáže.

Dnes sice končí možnost zapojit se do soutěže, registrace do nového věrnostního programu však bude pokračovat dál bez omezení. Určen je pro odběratele tepla v Mostě a Litvínově, tedy téměř všechny zdejší domácnosti. Dodavatel tepla – Severočeská teplárenská věrnostní program připravila jako poděkování pro své zákazníky. Díky němu mají možnost získat nabídky výhodných nákupů pro celou rodinu. „Spolupracujeme například se Sportareálem Klíny, HC Litvínov, mosteckou sýrárnou či e-shopem mall.cz. Nově budeme nabízet slevy na zábavné aktivity jako únikovou hru v Chomutově, akce na Klínovci, bowling na Benediktu či squash v Mostě,“ vysvětlila marketingová manažerka firmy Radka Bišická. Nabídky jsou dostupné pouze zákazníkům, registrovaným na webu teplárenské společnosti.

Registrace, účast v soutěži a odběr dalších slevových poukazů přitom není ničím podmíněn. Stačí jen být zákazníkem teplárenské společnosti, tedy odbírat teplo z centrálního zdroje v Komořanech. „Vůbec nezáleží, že lidé nemají s naší firmou žádnou smlouvu a platí za teplo třeba svému bytovému družstvu. Soutěž je otevřená pro všechny naše odběratele,“ upozornila manažerka.

Postup je jednoduchý. Na stránce www.vyhrajsteplem.cz vyplňte registrační údaje, nezapomeňte potvrdit registraci prostřednictvím e-mailu, kterým vám přijde. Pak už můžete očekávat zajímavé nabídky a informace o teplárenské společnosti a budete-li mít štěstí, pak i jednu z cen v soutěži. Ale jen do dnešní půlnoci!