e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Svatomartinský večer na Benediktu s novým šéfkuchařem

publikováno: 30.10.2019, kategorie: Zajímavosti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

S novým šéfkuchařem a v moderním střihu se letos ponese Svatomartinský večer v restauraci Benedikt v Mostě. Originální pětichodové menu si můžete vychutnat vpředvečer svátku svatého Martina, v neděli 10. listopadu.

"Letos jsme připravili Svatomartinský večer v novém duchu, který jde ruku v ruce s novým šéfkuchařem a novým konceptem celé naší kuchyně. Z čistě tradičního menu z let minulých jsme se letos rozhodli přejít na pětichodové degustační menu v moderním střihu," vysvětluje Jan Čepelák.

Na rozdíl od minulých let bude možné toto menu ochutnat jen jediný ce - v neděli 10. listopadu od 16,00 hodin až do pozdních večerních hodin. 

Co vás v menu čeká? Kromě klasiky v podobě husího stenka s lokšemi a kaldounu to bude kroketa z řepy a kozího sýru, játra se slaninou, rakytníkem a hroznovým vínem a jako zákusek škubánek s povidly a perníkem. 

Podmínkou je předchozí rezervace místa na recepci centra Benedikt Most, e-mail recepce@benediktmost.cz, tel. 476 000 055 nebo 602 105 555. Cena pětichodového degustačního menu je 950 Kč. 

Ilustrační foto: Nenad Maric from Pixabay.