e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

O prázdninách začínají promítat další kina

publikováno: 30.6.2016, kategorie: Divadlo a film, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

K letním kinům v Žatci či Klášterci nad Ohří se se začátkem prázdnin přidávají další. Dnes začíná českým filmem Padesátka promítat kino na koupališti Koldům v Litvínově, v pátek kino na koupališti v Duchcově a od 6. července bude promítat letní kino v Chomutově.

O zahájení provozu letních kin v Klášterci nad Ohří a Žatci už jsme vás informovali v článku Léto se blíží. Začínají promítat letní kina

Do našeho kalendáře akcí nyní přibylo také kino na koupališti Koldům v Litvínově, které začne s promítáním právě dnes večer přibližně v půl desáté podle soumraku. Jako první uvede český film Padesátka.

Na koupališti v Duchcově začne kino promítat 1. července pohádkou Řachanda. Kromě filmů se mohou návštěvníci těšit také na koncert Roberta Křesťana a Druhé trávy 14. července.

Letní kino Chomutov zahajuje promítání ve středu 6. července, ze začátku měsíce to bude od 22,00 hodin. Kromě toho nabídne dětem pravidelné pohádky a programy, první se koná už ve čtvrtek 7. července od 10,00 hodin.

Příležitostně bude k vidění film také v areálu Františkánského kláštera v Kadani, kde promítání začíná 19. července filmem o Edith Piaf.