e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Sezónu na mosteckém hipodromu zahájí první dáma ČR

publikováno: 30.4.2015, kategorie: Sport, autor: Markéta Jahnová

Sdílet: facebook twitter google+

Areál mosteckého hipodromu znovu otevře své brány. Letošní, v pořadí již 19. sezóna, bude zahájena v sobotu 16. května Jarní cenou města Mostu za účasti první dámy České republiky Ivany Zemanové. „Novinkou a bezesporu zpestřením prvního dostihového dne bude závod poníků,“ uvedl Josef Pouzar, ředitel Hipodromu Most.

Druhým květnovým sportovním zážitkem bude dostihový den Vršanské uhelné, který proběhne 30. května. „Také ten je letos poněkud netradiční. Bude zároveň oslavou svátku dětí, proběhne tu Den dětí Ústeckého kraje. Zahájen bude již v 10,00 hodin, samotné dostihy pak jako obvykle ve 13,00,“ připomenul ředitel společnosti.

Zájemci o dostihový sport se v letošní sezóně mohou těšit i na další, nejen sportovní akce.

18. července proběhne již 70. OAKS, 29. srpna - Velká letní cena, 19. září - Cena Jockey clubu ČR, 17. října - Českomoravská cena. Mostecký areál ale nabízí již druhým rokem rovněž prostor pro fotbalgolf, in-line dráhu a k dispozici bude pro veřejnost i piknik park – prostor pro grilování. Prázdninovou atrakcí určitě bude Rozmarné léto s Tomášem Klusem, Xindlem X a dalšími hudebními skupinami, které je připraveno na 8. srpna a Hipodrom Most bude i letos místem pro konání hornického dne, který se uskuteční 11. září.