e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Na Zelený čtvrtek projede Teplickem velikonoční jízda, další v pondělí

publikováno: 30.3.2021, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Hrobské Divadlo v Pytli zpestří obyvatelům Teplicka covidové Velikonoce. Na Zelený čtvrtek 1. dubna projede Hrob s hudbou v jarních krojích a rozveze i zelené pivo. Zábavu do obcí Teplicka rozvezou divadelníci také na Velikonoční pondělí.

"Kdo by se chtěl podílet na jarní výzdobě obce naší milé, tak ozdobami od vás vybranými opentlíme Křižanov - strom na návsi, Verneřice - strom na návsi a v Hrobu pak i novou alej v centru," říká principál divadla Petr Stolař. Barevné vajíčko na výzdobu musí být aspoň 30 cm velké. Jízda startuje ve čtvrtek 1. dubna v 16,00 hodin z Křižanova a končí u radnice v Hrobu. Divadlo bude rozvážet i osecké zelené pivo (objednávky na telefonu 777404585, doprodej z okénka v divadelním klubu).

Další velikonoční jízdu Teplickem chystá divadlo přímo na Velikonoční pondělí 5. dubna - a to již osvědčenou bezkontaktní metodou. Podobně totiž vozí zábavu a radost už rok. Startuje se v pondělí již v 7,00 hodin ráno v Drahkově a končí odpoledne v Hrobu. "Kudy to vezmeme, záleží na vás, konkrétní trasu určí ohlasy starostů oslovených obcí," podotýká Petr Stolař. Plánuje už i jízdy májové.

Kdo by chtěl divadlo jarním putování podpořit, může si zakoupit vstupenky prostřednictvím divadelního účtu 292878105/0300.

Foto: Divadlo v Pytli.