e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Věra Špinarová vystoupí v rámci turné NADORAZ 2010 v Teplicích již ve středu

publikováno: 30.3.2010, kategorie: Hudba, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Po prvních osmi vyprodaných koncertech turné NADORAZ 2010 se Věra Špinarová chystá rovněž do vyprodaného teplického Krušnohorského divadla. Zde vystoupí ve středu 31. března od 19 hodin. Koncert se uskuteční dle plánu i přes zranění Věry Špinarové, o kterém informovala média.

Věra Špinarová odehraje koncert v rámci svého historicky prvního samostatného turné Nadoraz 2010. V jeho rámci ostravská zpěvačka koncertuje v 17 českých a slovenských městech. Věra s kapelou i diváci si koncerty zatím užívají, je to dáno i tím, že repertoár na turné je sestaven ze známých hitů. Mezi nimi nechybí například Bílá Jawa 250, Já mám ráda boogie, nebo Raketou na Mars. Diváci v Teplicích se však mohou těšit také na nápaditou barvy střídající scénu se zabudovanou videoprojekcí, která mapuje 45 letou kariéru ostravské zpěvačky.

Věra Špinarová se do Teplic velmi těší. „Turné si zatím užívám a věřím, že koncert v Teplicích bude pro diváky stejným zážitkem, jako předchozí vystoupení v rámci turné.“ Zážitkem bude pro diváky určitě také vystoupení hosta, kterým je Petr Bende. Ten v průběhu koncertu Věry Śpinarové odehraje své skladby a společně předvedou i duet, který je speciálně připraven na turné Nadoraz 2010.