e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Stánky zůstávají otevřené i v Kadani

publikováno: 29.11.2021, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Dřevěné stánky, které stojí na náměstí v centru Kadaně, se zavírat nebudou. Na Svatomartinský trh, který probíhal v průběhu listopadu, navazuje Tržiště před radnicí. Přijít můžete až do Vánoc. AKTUALIZUJEME otevírací dobu.

"Naše dřevěné stánky jsou vám k dispozici až do 23. prosince. Zboží všeho druhu od lokálních producentů v srdci historické Kadaně," informovalo Kulturní zařízení Kadaň bez dalších komentářů.

Podle původního programu měly probíhat o prvním adventním víkendu adventní trhy, nakonec se ale akce konala v pozměněné podobě a v sobotu se rozsvítila první svíce na adventním věnci. O příjemnou atmosféru nasvícených stánků v kulisách centra města ale obyvatelé a návštěvníci nepřijdou. KZK informovalo, že stánky budou otevřené o víkendu vždy od 10,00 do 18,00 hodin, ve všední dny od 13,00 hodin.

V sobotu 4. prosince je navíc na Mírovém náměstí naplánován farmářský trh. Na omezení vánočních trhů reagovalo i město Most, které v sobotu 27. listopadu na náměstí otevřelo Zimní farmářský trh.

Foto: Fotobanka Kadaně.