e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Chomutov žije: Koncerty a program pro rodiny po celé léto

publikováno: 29.6.2021, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Místní umělci vystoupí v rámci kulturního programu Chomutov žije! Každý víkend v červenci a srpnu se budou moci návštěvníci těšit na pestré oživení letních dní. Koncerty a divadelní představení proběhnou v městském parku, na náměstí 1. máje, v areálu Domovinka, v oblastním muzeu, anebo v atriu městské knihovny.

„Chomutovské slavnosti byly z důvodu pandemických opatření zrušeny. Rozhodli jsme se ale během celého léta uspořádat více menších akcí, které nabídnou kulturní program pro návštěvníky napříč generacemi a současně podpoří hlavně místní umělce,“ upřesnil náměstek primátora David Dinda. Pátky tak budou patřit kapelám a hudebníkům. Sobotní dopoledne nabídne program rodinám s dětmi a každou neděli si užijete promenádní koncerty a country.

V pátek 2. července odstartuje kulturní program Nina Schwarzová a skupina The Elevators. V městském parku bude v sobotu 3. července program s názvem Přivezte si sluníčko, který je určený především pro ty nejmenší. A country odpoledne zažijete v hudebním altánku s kapelou Album. Aktuální informace s programem budeme přinášet v Kalendáři akcí.