e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecký hipodrom bude plný dětí i koní

publikováno: 29.5.2015, kategorie: Pro děti, autor: Markéta Jahnová

Sdílet: facebook twitter google+

Tradičně živo bude v sobotu 30. května na mosteckém hipodromu. Jeho brány se pro veřejnost otevřou již v 10,00 hodin, kdy v areálu začne Den dětí Ústeckého kraje. Na ten ve 13,00 hodin naváže Dostihový den Vršanské uhelné, který bude letos poprvé zahájen dostihem poníků. Během odpoledne proběhne také malířská soutěž pro děti. Pro nejlepších deset je připravena výhra v podobě tabletů.

„Pro děti i pro rodiče je již od dopoledních hodin připraveno hodně zábavy. Oblíbené nafukovací atrakce, velká herní stezka, kouzelnické představení s balónkovým modelingem. A samozřejmě stánky s občerstvením,“ říká Josef Pouzar, ředitel společnosti Hipodrom Most a pokračuje: „Odpoledne může rodinná zábava pokračovat na dostizích, kam mají děti vstup zdarma a navíc mohou odejít s tabletem, nebo třeba s rodinnou fotkou na památku. K dispozici bude totiž happy box – oblíbené focení s rekvizitami.“

Pro zájemce je zajištěna kyvadlová doprava. První autobus na hipodrom vyjede ze zastávky na 1. náměstí v Mostě tentokrát už v 9,30 hodin. Vstupné pro děti i dospělé je do 13.00 hodin zdarma.