e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klub dětí nabízí pobyty v Itálii a na Plzeňsku

publikováno: 29.3.2014, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Přemýšlíte už, kam s malými dětmi o prázdninách? Můžete využít nabídky Klubu dětí CVČ v Mostě, který ve spolupráci s Mateřským centrem Pojďte si k nám hrát připravil dva pobyty pro rodiny s dětmi - jeden v rekreačním areálu v Plasích na Plzeňsku a druhý u Jaderského moře v Itálii.

Pobyt v Rosolina Mare, klidném prázdninovém letovisku asi 60 km pod Benátkami na pobřeží Jaderského moře, se uskuteční od 27. června do 6. července. Letovisko nabízí především 9 kilometrů dlouhou písečnou pláž s pozvolným vstupem do moře, která je ideální pro malé děti. Šestilůžkové apartmány Pigna se nacházejí asi 400 m od pláže na klidném místě a zároveň nedaleko od centra letoviska. Skládá se ze dvou budov, které mají společný bazén. Residence jsou vybaveny výtahem. Přímo v residenci je bar a cukrárna. V letovisku najdete i spoustu zábavných atrakcí vhodných pro malé děti. Cena s dopravou autobusem, ubytováním, stravováním formou plné penze i programem a zdravotnickým doprovodem pro dospělé je 6350 Kč, pro děti od 2100 do 6100 Kč podle věku. 

Srpnový pobyt pro rodiny se bude odehrávat v rekreačním zařízení Energetických závodů v Plasích od 16. do 23. 8. Areál v přírodní rezervaci nabízí dětský koutek, ohniště a hřiště a klubovnu. Pro děti i rodiče či prarodiče bude připraven program ve formě celotáborové hry. Cena zahrnuje 4x denně stravu, ubytování a program, nezahrnuje dopravu. Pro dospělé je cena 2790 Kč, pro děti od 590 do 2290 Kč.

Informace a přihlášky získáte na kontaktech: tel: 774 835 687, e-mail: lhotakovaivana@seznam.cz.