e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Vyhrajte vstupenky na Strašidelnou zoo

publikováno: 28.10.2014, kategorie: Pro děti, autor: Tomáš Branda

Sdílet: facebook twitter google+

Strašidla, stvůry, zombíci a další hrůzunahánějící bytosti se sejdou v Podkrušnohorském zooparku v Chomutově. Dostaveníčko si dají při Strašidelné zoo v sobotu 1. listopadu od čtyř hodin odpoledne. Chcete jít také, vyhrajte lístky s námi. Stačí se stát našimi fanoušky na facebooku a máte šanci vyhrát rodinné vstupné (dva dospělí, dvě děti).  A soutěžní otázka zní: Kolikátý ročník Strašidelné zoo se letos koná?

 

Výhru v podobě dvou sad rodinných vstupenek do Strašidelné zoo získá soutěžící, který určí správně ročník. V případě, že to nebude nikdo, vyhrává ten soutěžící, který určí ročník, který bude nejblíže správné odpovědi. V případě, že na výhru bude mít nárok více soutěžících, vítěze určí los. Soutěž končí v pátek v 16,00 hodin.

Oslavy Halloweenu zpestří ohňová show či lampionový průvod, k poslechu zahraje hudební skupina Úlet. Strašidel se však nikdo nemusí bát, budou se určitě dobře chovat, aby si odnesla drobné dárky. “Oceněné budou nejzdařilejší masky i nejlepší strašák z dýně,” uvedla vedoucí propagace zooparku Martina Pelcová. 

Strašidelný rej je určen pro všechny bez rozdílu věku, kteří podzimní svátek rádi oslaví ve velkém stylu. Důležitá je však poctivá příprava, kdo nepřijde v kostýmu, jako by nebyl. Odpověď na soutěžní otázku napište do komentářů ZDE.