e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Perucká Galerie U Plazíka – Květa Tošnerová: Moje lásky

publikováno: 28.8.2015, kategorie: Výstavy, autor: Ladislav Bába

Sdílet: facebook twitter google+

V sobotu 5. září se v Galerii U Plazíka v Peruci na Lounsku uskuteční letošní poslední vernisáž výstavy fotografií. Tentokrát se návštěvníkům galerie představí Květa Tošnerová a výstava fotografií má název „Moje lásky“. Vernisáž začíná ve 14,00 hodin.

Novinářka a vydavatelka týdeníku Svobodný hlas zná „lounský okres“ doslova a do písmene jako své boty. Jezdí hlavně po všech vesnicích a vesničkách a sbírá nejen zajímavosti ze života jejich obyvatel. Ze života jsou také její fotografie a tak zde diváci shlédnou převážně přírodu, krajinu, kameny, různé cesty, rostliny, zvířata a také lidi. Květa Tošnerová (1959) pochází z Ústí nad Labem a vystudovala Vysokou školu zemědělskou v Českých Budějovicích. Po studiích se přestěhovala do Loun, kde od roku 1991 vydává týdeník Svobodný hlas. A právě příroda a vše okolo je její velkou láskou.

Výstava bude otevřená o víkendy a svátky od 5. září. 2015 do 1. listopadu 2015 od 10,00 do 17,00 hodin. Možno sjednat návštěvy i mimo tuto dobu. Jen pro připomenutí - Městys Peruc leží 15 km východně od Loun, pokud použijete železnici, je zastávka na trati Louny - Slaný.