e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V Galerii U Plazíka bude vystavovat Ivan Šulek

publikováno: 28.6.2017, kategorie: Výstavy, autor: Ladislav Bába

Sdílet: facebook twitter google+

Netradičně v pátek 30. června 2017 bude v Galerii U Plazíka v Peruci slavnostní vernisáž třetí letošní výstavy fotografií. Tentokrát se v 17 hodin představí návštěvníkům Ivan Šulek z Kladna. Autor pochází z Kamenných Žehrovic, ale již více než 20 let žije v Kladně.  Aktivně fotografuje přibližně 10 let.

O pocitech..., aneb když fotografuji starými manuálními objektivy, tak nazval svoji výstavu fotografií kladenský fotograf Ivan Šulek. Jak říká sám autor,  je pro něho fotografování relaxem a „únikem“ ze světa peněz, bezohlednosti  a nenávisti, který na nás v současné době útočí ze všech stran.

Nejvíce fotografuje makro a detail v přírodě, nevyhýbá se ale ani reportáži, zejména ze sportovních a hudebních akcí. A když potká krásnou a zajímavou ženu, byla by veliká škoda ji neoslovit a nevymyslet pár fotografií, dodává k fotografování Ivan Šulek. V posledních letech ve spojení s moderní zrcadlovkou fotografuje také s pomocí i mnoho desítek let starých manuálních objektivů a právě takto pořízené fotografie představí na výstavě v Peruci.

Jak už bylo řečeno, vernisáž výstavy proběhne v pátek 30. června v 17 hodin. Výstava potrvá do 27. srpna 2017 a bude přístupná o víkendy a svátky od 10 do 17 hodin, nebo i po domluvě na mobilu 605 345 804. Jen pro připomenutí - Městys Peruc leží 15 km východně od Loun, pokud použijete železnici, je zastávka na trati Louny - Slaný.