e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Brutus a Monika Načeva v červnu na zámku v Horní Libchavě

publikováno: 28.5.2012, kategorie: Hudba, autor: Nicol Schlezáková

Sdílet: facebook twitter google+

Zámek Horní Libchava o.s. srdečně zve na koncert legendární rockové a taneční kapely Brutus, v sobotu 2. června na zámku v Horní Libchavě u České Lípy. Brutus zahrají od osmi hodin na venkovním zastřešeném pódiu. Nenechte si ujít ten pravý bigbít, na zámku budou Brutus nejbrutálnější!

Areál zámku bude otevřený od 10 hodin, na zahradě po celý den občerstvení, klub Ogoh Ogoh otevřen. Na zámku budou probíhat komentované prohlídky (13-20 hodin), je možné shlédnout expozici Austrálie a výstavu fotografií „Svět očima Oldřicha Kiliána“. Spaní ve vlastním stanu v areálu možné (zdarma). Zažijte Havaj v Libchavě!  Vstup na koncert 140 Kč.

A v červnu je pro vás připravena ještě jednu „lahůdka“, jste srdečně zváni na společný koncert Moniky Načevy a britského písničkáře a bluesového kytaristy Justina Lavashe, v pátek 15. června 2012, od 20:30 hodin. Program koncertu je postaven na mixu písní z repertoáru obou muzikantů. V koncertu se  propojuje poetika Jáchyma Topola a Justina Lavashe v dvojjazyčném programu. Vstup 120 Kč.

Svoz i odvoz na akci možno zajistit, rezervace na telefonu 775 19 79 83.
Více informací na webu www.zamekhornilibchava.cz