e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Od pravěku po Masaryka: Oslavte státní svátek s divadlem

publikováno: 27.10.2020, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Autorský program Dějiny české kotliny hrobského Divadla v Pytli vám může ve středu 28. října zpestřit oslavu státního svátku. U příležitosti vzniku Československa uvede divadlo premiéru představení v interiérové premiéře, přenášenou přímo k vám domů.

Původní autorský projekt Divadla V Pytli Petra Stolaře oživuje historické fasády projekcí hraného a animovaného příběhu, od počátku světa až po založení samostatného

Československa. "Projekci mohli diváci vidět například v Teplicích 28. října při promítání na radnici, nebo v Duchcově, kde jsme promítali na fasádu Valdštejnského zámku na závěr Casanovských slavností," říká principál divadla Petr Stolař. "Jelikož nám ale situace nedovoluje promítat ani venku, ani ve školách, přineseme vám tento projekt přímo k vám domů," dodává.

Přímo v den státního svátku 28. října 2020 vás čeká živé představení přímo z Hrobu od 19,00 hodin, které bude možné "naladit" jako živé vysílání FB stránky Divadlo V Pytli. Akce má nejen zpříjemnit sváteční večer v nouzovém stavu, ale také pomoci divadlu, které se ocitlo bez diváků. Proto pokud byste si chtěli koupit virtuální vstupenku na toto vysílání, můžete zaslat jakoukoliv částku na transparentní účet 292878105/0300 - ČSOB Spolek Divadlo V Pytli.