e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Pozdní léto s divadlem začíná v Krupce

publikováno: 27.8.2016, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

V neděli 28. srpna začíná v areálu hradu v Krupce divadelní přehlídka, která bude v září pokračovat několika představeními v Domě kultury Olympie. Představí se soubory z okolních měst i krajané z Chorvatska.

neděle 28. 8. 13,00 hodin
Léto s divadlem v Krupce 2016
Uvidíte pohádku Šípková Růženka v podání divadelního souboru BezeVšeho Postoloprty a od 17 hodin hru Dífčí válka v podání Divadelního souboru Kadaň. 

sobota 10. 9. 17,00 hodin
Zvonokosy
Zahajovací představení českých krajanů z Chorvatska, francouzský humoristický román v podání divadelního souboru Česká Beseda Dolany. Dům kultury Olympie - velký sál, vstup zdarma.

čtvrtek 15. 9. 19,00 hodin
Ruská zavařenina
Hra o současné ruské rodině žijící v domě, kde nic nefunguje, má podtitul: Barák nám všem padá na hlavu a všem je to fuk. Úsměvnou inscenaci plnou humoru Vám představí Divadelní soubor Domu kultury Krupka. Vstupné 50 Kč.

čtvrtek 22. 9. 19,00 hodin
Dokonalá svatba
Bláznivou komedii o tom, co všechno se může stát v noci před svatbou uvede soubor Ty-já-tr z Prahy.

Čtvrtek 29. 9. 19,00 hodin
Rozmarné léto
V dramatizaci slavného románu Vladislava Vančury o jednom (ne)povedeném létě uvidíte členy souboru Rádobydivadlo Klapý.

Středa 5. 10. 19,00 hodin
Procesně nepřijatelné
Závěr přehlídky bude patřit dvěma humorným autorským aktovkám teplického divadelního spolku The Spis. Po představení proběhne vyhlášení a ocenění nejlepších inscenací a slavnostní zakončení.

Volné vstupenky pro občany starší 60ti let, budou vydávány v Městské knihovně, Bohosudovská 454, Krupka, po dobu 10ti pracovních dnů před dnem konání představení. Distribuce bude ukončena jeden den před uvedením divadelního vystoupení.