e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

O nejlepší inscenaci mosteckého divadla můžete rozhodovat do 20. února

publikováno: 27.1.2017, kategorie: Divadlo a film, autor: Lenka Krestová

Sdílet: facebook twitter google+

S koncem divadelní sezóny 2016 Městské divadlo v Mostě vyhlásilo další ročník oblíbené ankety Cena diváka. Kdo vloni nejvíce zaujal publikum a která hra zvítězí, se dozvíme v pátek 24. února při premiéře hry Deník Adriana Molea. Hlasovat můžete až do pondělí 20. února osobně v pokladně nebo elektronicky.

"Diváci mají jedinečnou příležitost vyjádřit sympatie a uznání svým oblíbeným hercům a zvolit nejlepší inscenaci sezony 2016. Po vítězích hereckých kategorií budou opět pojmenována letošní nová divadelní vína," informovala Lenka Krestová.

Anketní lístky můžou diváci vyplnit buď osobně v obchodním oddělení, nebo elektronicky přímo na webových stránkách www.divadlo-most.cz a facebooku, a to nejpozději do 20. února 2017.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 24. února u příležitosti první premiéry letošní sezony – retro muzikálu Deník Adriana Molea (více o připravované hře se dočtete zde). Tři z řad diváků budou vylosováni a odměněni zajímavými cenami.

Vítězi loňské ankety se stali Regina Razovová a Stanislav Oubram - který ocenění získal in memoriam – za výkony ve hře Řidič paní Daisy, kterou diváci taktéž ocenili jako nejlepší inscenaci. 

Inscenace Řidič paní Daisy se po roce vrátila mostecké jeviště v obnovené premiéře se Zdeňkem Košatou, který převzal roli Hoka po zesnulém Stanislavu Oubramovi, o čem se dočtete zde