e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Úsměvná činohra o Cyranu z Bergeracu

publikováno: 26.11.2009, kategorie: Divadlo a film, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Žatecké divadlo uvede v neděli 29. listopadu od 19:30 anglickou komedii Dnes hrajeme Cyrana, která je o všedních věcech nevšedního divadelního života. Divadelní společnost z Bufala právě zkouší Cyrana. Na premiéře velice záleží, jelikož je divadlo velmi zadlužené. Díky k tomu, že se hlavní představitel začne na kuráž posilovat sklenkami dobrého vína a není schopen odehrát ani jednu větu, vznikají komické situace plné překvapení.

V režii Lumíra Olšovského se představí herci Divadelní společnosti Háta. Konkrétně zde zahrají Ivana Andrlová, Olga Želenská, Ludmila Molínová, Jana Šulcová, Adéla Gondíková, Lucie Zedníčková, Jana Zenáhlíková, Libor Hruška, Petr Pospíchal, Marcel Vašinka, Viktor Limr, Lumír Olšovský, Zbyšek Pantůček, Vladimír Čech a další.

Činohra je uvedena pro abonetní předplatitelskou skupinu A, ale i pro ostatní zájemce o kulturní divadelní vyžití. Lístky lze zakoupit na pokladně žateckého divadla. Místo konání bude upřesněno na www.divadlozatec.cz nebo na telefonu 415 710 519.