e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Soutěžte o skipasy na Klíny!

publikováno: 26.10.2016, kategorie: Sport, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Nemůžete se dočkat zimy? A co si takhle čekání zpříjemnit soutěží o volné skipasy do lyžařského centra Klíny v Krušných horách v hodnotě 1500 korun. Máte týden na zaslání správných odpovědí na tři otázky, které najdete uvnitř článku.

Sportareál Klíny už se po skončení letní sezóny začal chystat na tu zimní. Novinek bude celá řada – od komfortního nákupu skipasů včetně pojištění přes e-shop, prodloužení lyžařské školy až do osmi hodin večer, nové zasněžování až po rozšířený Mammut bar. Co všechno návštěvníkům zpříjemní lyžování a další zimní radovánky na Klínech, si můžete přečíst v článku Jaké novinky chystá sportareál Klíny na zimu?

Soutěžit můžete do 2. listopadu do 24,00 hodin, správné odpovědi posílejte na e-mail obsah@e-region.cz a nepište je například do našeho facebookového profilu, pokud nechcete napovídat ostatním. Vám ale nápovědu poskytneme! Najdete ji ve zmiňovaném článku a také na webu www.kliny.cz.

O co se bude hrát? Máme pro vás skipasy na novou lyžařskou sezónu. První cenou je multičasový skipas za 750 Kč, se kterým můžete lyžovat libovolně kdykoliv během sezóny celých 10 hodin. Druhou cenou je denní jízdenka za 440 Kč a třetí cenou večerní skipas v hodnotě 280 Kč. Přejeme vám hodně štěstí.

Soutěžní otázky:

1. Jaká dvě roční období jsou součástí názvu agentury, která se stará o volnočasové vyžití návštěvníků Klínů?

2. Kolik hvězdiček má hotel Emeran?

3. Kolik aut pojmou bezplatná parkoviště na Klínech?

 

Výherci: Hlavní cenu, multičasový skipas vyhrává Jan V., druhé dvě ceny pak Milena H. a Miroslava B. z Mostu. Gratulujeme.