e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Bára Zemanová se svým gangem vyráží na turné

publikováno: 26.10.2012, kategorie: Hudba, autor: Petr Petrik

Sdílet: facebook twitter google+

Rocková slečna Bára Zemanová a její Band vyráží, nastartovaní z jarního „Navostro tour“, na první vlastní rozsáhlé turné. Název Rock’n’roll tour prozrazuje, že to nebude nic pro vyžehlené šampónky, Bára si přizvala jako hosty pravé rock’n’rollové hvězdy jako je skupina Imodium. Na koncertě v Mostě navíc 2. listopadu navíc zahraje s kapelou Rybičky 48 a Modesty & Pride a Jitkou Válkovou.

Rock’n‘roll Tour začíná již 28. září, dohromady čítá 20 zastávek a kromě českých měst tentokrát Bára poprvé navštíví i své fanoušky na Slovensku a dvakrát zavítá do Německa. „Jsme rádi, že se nám toto turné podařilo postavit tak, abychom navštívili jak místa, která jsou osvědčená, tak i místa, kde nás naši fanoušci dlouho neviděli. Také se samozřejmě těším poprvé na Slovensko! Těch poprvé je víc, povezeme totiž i vlastní zvukovou, světelnou a grafickou show, takže už se moc těšíme,“ říká o turné Bára.

Jednou ze zastávek je KD Meduza v Mostě, kde Bára Zemanová se svými hosty vystoupí v pátek 2. listopadu od 19,00 hodin. Mediálním partnerem koncertu je magazín www.e-region.cz. Vstupenky v předprodeji stojí 120 Kč, na místě to bude za 150.

„Na turné se s námi na podiu bude střídat kapela Imodium a Airfare. Bude to takový návrat ztracené rodiny! Airfare je vlastně kromě zpěváka Thomase moje první kapela, se kterou jsem hrála první festivaly a natáčela první desku. Navíc je to pro mě objev české hudební scény poslední doby. No a Imodium je naše oblíbená kapela a hraje s nimi také jeden z kytaristů z mé původní kapely, takže jak říkám, na turné se sejde taková jedna „rodina“. Kromě Imodium a Airfare s námi na jednom koncertě, a to na startujícím v Říčanech, zahrají Goodfellas a na koncert do Mostu si přivezeme Rybičky 48,“ popisuje Bára spojení kapel.