e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Herci i primátor si v neděli obují kopačky

publikováno: 26.5.2015, kategorie: Sport, autor: Ivana Bonaveturová

Sdílet: facebook twitter google+

Tak jako každý rok i letos chystá mostecké divadlo řadu divadelních akcí pod širým nebem. Úplně první letošní akcí je sportovně společenský počin Divadelní kopačka 2015. na kterou jsou všichni divadelní-fotbaloví fanoušci zváni. Výkop v neděli 31. května v 10,00 hodin v Mostě-Souši.

Letos budou opět soupeřit divadelníci, novináři a dokonce ženy fotbalistiky! Společně se utkají o putovní „pohár“ – Divadelní kopačku - týmy pražského Divadla ABC v čele s hercem Martinem Písaříkem, Divadla Na Fidlovačce s Lukášem a Danielem Rousem, Městského divadla Mladá Boleslav a tým Mosteckého deníku. Chybět nebude samozřejmě tým našeho pořádajícího divadla ani avizovaný „mančaft“ Baníku Souš – ženy. 

Ředitel turnaje Michal Pešek prozradil, že 5. ročník turnaje bude zaměřen víc na diváky, než tomu bylo v předchozích ročnících. Na hřišti Baníku Souš v Mostě je kromě lítých fotbalových bitev totiž připraven také atraktivní doprovodný program i nejedno překvapení… Přijďte své divadlo podpořit.

Zde je aktualizovaná soupiska mosteckého favorizovaného týmu: Michal Pešek, Jiří Kraus, Michael Vykus, Marcel Rošetzký, Svatopluk Schuller, Michal Pětík, Stanislav Oubram, Eduard Endt, režisér Radoslav Tcherniradev a poprvé také primátor města Mostu - Jan Paparega!