e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Společné vstupenky pro tři zoo v kraji budou fungovat i letos

publikováno: 26.4.2019, kategorie: Turistika, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Program Jeden kraj - tři zoo, díky kterému je možné za zvýhodněné vstupné navštívit všechny zoologické zahrady v Ústeckém kraji, bude pokračovat i v letošním roce. I tentokrát bude návštěva spojena se soutěží. Výherci minulého ročníku si nedávno v Děčíně převzali své zážitkové ceny - od víkendového pobytu po volné vstupenky.

"Mezi výherci byli dokonce návštěvníci z Moravy i Slezska. Výhry pro vylosované návštěvníky jsou hlavně zážitkové," informovala mluvčí kraje Lucie Dosedělová. První oceněný vyhrál víkendový pobyt v Domě Českého Švýcarska v Krásné Lípě, dalšími cenami byly výlety, poukazy, vstupenky či propagační předměty ze zahrad. Vloni společnou vstupenku koupilo téměř 600 lidí, do losování se přihlásilo 248.

Oblíbený projekt, který byl poprvé spuštěn v roce 2016, bude pokračovat i v letošním roce. "Milovníci zoologických zahrad mohou využít výhodné nabídky k návštěvě tří zahrad Ústeckého kraje – Zoo Děčín, Podkrušnohorského parku Chomutov a Zoo Ústí nad Labem," vysvětluje Dosedělová. Společná vstupenka pro dospělé stojí 260 Kč a pro děti 140 Kč, ke koupi je od dubna. Pokud se držitelům vstupenky podaří navštívit všechna tři místa do 31. října, jsou zařazeni do slosování o hodnotné ceny. 

"I tentokrát čeká na návštěvníky společná vstupenka ve formě pohlednice a dárek v podobě originální magnetky. Motivem děčínské zoo je tentokrát vlk euroasijský, v Chomutově je to charza žlutohrdlá a v ústecké zoo tapír čabrakový," doplnila mluvčí kraje.

Foto: Zoopark Chomutov.