e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Dnes startuje nový Speciál: Čekání na Ježíška

publikováno: 25.11.2013, kategorie: Tipy na víkend, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Máte rádi čas čekání "na Ježíška"? Užíváte si adventní dny? Rádi nasáváte atmosféru předvánočních měst a bloumáte na trzích? Navštěvujete koncerty a inspirativní výstavy? Chodíte se dívat na betlémy? Právě pro vás, kteří si chtějí vychutnat Advent plnými doušky, bez vaření, pečení, úklidu a nakupování, je připraven náš nový Speciál Čekání na Ježíška. Začíná právě dnes!

Žádné recepty na cukroví, tipy na rychlý úklid nebo seznam toho, co máte komu koupit! Nic takového v našem Speciálu nenajdete. My pro vás hledáme ty nejzajímavější tipy na předvánoční akce, které vás vytáhnou z domovů a z nákupních center.

Začneme samozřejmě rozsvěcením vánočních stromů ve městech. Přidáme pak přehled všech adventních svátků a prázdnin. Chystáme pro vás informace o adventních trzích, koncertech, výstavách. Před každým adventním víkendem nabídneme pelmel toho nejzajímavějšího, co se v regionu děje. Chybět nebudou samozřejmě ani informace o tom, kam vyrazit na Štědrý den a kde se chystají silvestrovské oslavy.

Po loňském úspěchu Saského Adventu na stránkách www.e-region.cz rozšíříme tipy také do sousedního Saska a nabídneme vám zajímavé historické trhy v Drážďanech, Annaberg-Buchholz, Pirně a dalších zajímavých místech.

Pojďte se s námi tedy těšit na Ježíška!