e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Herečka Zita Benešová se zranila, mostecké divadlo mění program

publikováno: 25.4.2017, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Pokud jste se v nejbližších dnech chystali do mosteckého divadla, pozorně si přečtěte tento článek. Kvůli vážnému zranění herečky Zity Benešové Městské divadlo v Mostě mění program v posledním dubnovém týdnu, změny se dotknou už dnešního večerního představení Charleyova teta.

V dnešním večerním představení Charleyova teta, které zůstává zachováno, převezme roli Ely Delahayové herečka Veronika Týcová. "Z výše uvedených důvodů je zrušena plánovaná 1. repríza inscenace Nebezpečné vztahy ve středu 26. dubna (o nové inscenaci jsme psali zde). Náhradní termín pro předplatitelskou skupinu S je středa 31. května 2017. Volně zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na reprízu 31. 5., nebo je možné vstupenky vracet v obchodním oddělení," informovala produkční Lenka Krestová.

Ve čtvrtek 27. dubna, kdy mostecké divadlo uvádí muzikál Starci na chmelu, se za Zitu Benešovou představí Michaela Krausová. 

"Dále je zrušena plánovaná derniéra inscenace Tři sestry dne 2. května. Zakoupené vstupenky je možné vracet v obchodním oddělení. Z provozních důvodů dochází také ke zrušení plánovaného uvedení představení Řidič paní Daisy v pátek 28. dubna. Diváci mohou zakoupené vstupenky využít na náhradní termín dne 27. května nebo vracet v obchodním oddělení," doplnila produkční.

Aktuální informace naleznou diváci na webových stránkách www.divadlo-most.cz, divadelním Facebooku či obchodním oddělení - Tel. 777 313 298, 476 703 255, email: propagace@divadlo-most.cz.

Foto: A. Pshemets´kyy