e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Teplice budou vzpomínat na hokejovou slávu

publikováno: 25.1.2016, kategorie: Výstavy, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Ve středu 27. ledna v 18,00 hodin proběhne v Teplicích slavnostní zahájení výstavy, věnované už neexistujícímu zimnímu stadionu Teplice. Součástí výstavy budou i hokejové dresy oddílu HC Stadion Teplice a několik desítek historických fotografií. 

"Právě v tento den budou vystaveny i hokejové kroniky pamětníků ZS Teplice. Budete mít tak ojedinělou příležitost se podívat do archivních materiálů, společně zavzpomínat. Vystavené kroniky nabízejí i podpisy slavných hráčů, kteří navštívili ZS Teplice. Nechybí ani takové legendy jako jsou Ivan Hlinka, Jiří Holeček a další. Budete moci vidět i fotku z roku 1980, na které je jeden z nejslavnějších odchovanců Stadionu Teplice Robert Lang. V kronikách uvidíte i známé tváře z oblasti kulturního života: skupinu Katapult, Olympic, italského zpěváka Drupiho atd.," říká Karel Schön, který výstavu v Nákupním centru Fontána Teplice připravuje.

Pamětní kroniky budou vystaveny pouze jeden den, a to ve středu 27. ledna, od 18,00 do 21,00 hodin. Výstava potrvá do 27. února.