e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Na Klínovci se bude závodit o značkové ceny

publikováno: 24.12.2010, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Renata Malíková

Sdílet: facebook twitter google+

Na Klínovci se chystá veřejný závod pro lyžaře a snowboardisty. V plánu je na středu 29. prosince a bude o hodnotné ceny. Pojede se paralelní slalom. Přihlásit se může kdokoli. Věk ani výkonnost nehrají roli. Startovné je zdarma. Závodit se bude na sjezdovce Pod Zámečkem.

Přihlásit se mohou lyžaři a snowboardisté od nás i z Německa. Vypsány jsou všechny věkové kategorie od nejmladších po nejstarší. Registrovat se, je možno přímo na sjezdovce v den soutěže, nebo na e-mailu info@scp-group.eu.

Start závodu je ve středu 29. prosince Pod Zámečkem. Výdej startovních čísel bude od 10,00 hodin v modrém nafukovacím stanu v cílovém prostoru,“ říká jedna z pořadatelek Lenka Dvořáková ze Sport Clubu 2000. Její kolega Alex Schulz ze saského klubu Oberwiesenthal aktiv ji doplňuje: „První závodník odstartuje svou kvalifikační jízdu v 11,00 hodin a od 13,00 hodin se rozjedou finálové jízdy KO nebo-li vyřazovacím systémem.“

Věcné ceny – skleněné sněhové vločky - dostanou první tři závodnice a závodníci všech kategorií. Odměňování má pokračovat i po vyhlášení vítězů. Na řadu přijde tombola. Každé startovní číslo bude slosovatelné. Na šťastlivce čeká například mikrovlnná trouba a různé sportovní vybavení jako jsou třeba značkové batohy a tašky.

Startovné je zdarma. Projekt je spolufinancován z fondů EU.