e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Milovníci Nordic Walking míří po roce opět do Kadaně

publikováno: 24.9.2014, kategorie: Sport, autor: Ivana Dobišová

Sdílet: facebook twitter google+

Opět po roce, v sobotu 27. září zvou pořadatelé milovníky aktivního odpočinku do Kadaně, na sportovně i oddychově laděné odpoledne s názvem Kadaňské babí léto, které se uskuteční na skvělém Nábřeží Maxipsa Fíka. 

Návštěvníci se mohou těšit na oblíbený pochod Nordic Walking, na trasy po Kadaňském okolí, podél řeky Ohře v délce 5 a 9 km. Na trase bude samozřejmě připraveno občerstvení. Pro zájemce, kteří stále ještě nevlastní hole Nordic Walking, připraví Česká asociace Nordic Walking půjčovnu se značkovými holemi LEKI. MUDr. Daniel Horváth, kožní lékař, otevře opět svou poradnu na téma nebezpečné kožní skvrny a prevence nádorových onemocnění. Pro děti vyroste Dětský svět s nafukovacími atrakcemi a veselým malováním obličejů. Letošní novinkou bude herna Ráj her s prezentací, ale i s možností vyzkoušet si mnoho zajímavých a zábavných deskových a stolních her. Malí, ale i ti starší návštěvníci by si určitě neměli nechat ujít kouzelnické představení kouzelníka Burdy od 15,00 hodin na molu řeky Ohře u hotelu Split. 

Okolo čtvrté hodiny budou na stejném místě vyhlášeni nejrychlejší "Nordic Walkeři" všech vyhlášených věkových kategorií a roztočí se kolo štěstí oblíbené tomboly, kde nebudou chybět hračky z Ráje her, kvalitní dřevěné stavebnice a také výrobky Whirlpool. Každé startovní číslo je totiž slosovatelné. Díky finanční podpoře Ústeckého kraje je celá zábava zdarma.

Zájemci o pochod Nordic Walking se mohou registrovat elektronicky na nw-kadan@seznam.cz již nyní, nebo až osobně v Kadani, od 12,00 hodin před hotelem Split.