e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Technický klub SVČ Most zve na otevřené dílny

publikováno: 24.6.2021, kategorie: Pro děti, autor: Jakub Hasil

Sdílet: facebook twitter google+

Technický klub Střediska volného času Most zve všechny malé i větší zájemce na Otevřené dílny. Ve dnech 26. a 27. června si můžete přijít vyzkoušet základy programování, logické hry, sestavování zajímavých stavebnic či různé řemeslné práce.

Otevřeno bude po oba dny mezi 9. a 17. hodinou. V budově SVČ Most (vchod u tělocvičen, vstup horní branou) budou připravené ukázky programování, logických her či stavebnice. Druhým místem konání Otevřených dílen jsou dílny Střední průmyslové školy Most, kde jsou k vyzkoušení různé řemeslné práce. 

Otevřené dílny, stejně jako další aktivity Technického klubu, jsou součástí tříletého projektu Ústeckého kraje s názvem "Podpora polytechnického vzdělávání a gramotností v ÚK", který je spolufinancovaný Evropskou unií. 

Pokud se vám technické činnosti líbí, na webových stránkách Střediska volného času Most www.svc-most.cz je již spuštěno přihlašování do kroužků na školní rok 2021/2022 a to samozřejmě nejen do kroužků Technického klubu, ale také do mnoha dalších, napříč různými zájmy. 

Foto: SVČ Most, Technický klub