e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

KidsCup Klínovec 2011 - velké finále

publikováno: 24.3.2011, kategorie: Pro děti, autor: Jan Trávníček

Sdílet: facebook twitter google+

Již pozítří, v sobotu 26. března, nás čeká velké finále letošního KidsCup Klínovec. Malí závodníci se utkají ve finálové, třetí disciplíně, kterou bude skicross. Užjeme si tak společně víkendový den plný soutěží a závodění na lyžích i na snowboardu! Ačkoliv se jedná o sérii, do závodu, který se koná opět v Klínoveckém miniareálu Pod Zámečkem se může přihlásit úplně každý.

Všechny děti z řad veřejnosti, do 6ti a 10ti let ZDARMA, do 15ti let za symbolických 100 korun. Děti soutěží o pohár Klínovce ve třech věkových kategoriích na lyžích a snowboardu, kluci a holky zvlášť. Připraveny jsou opět skvělé ceny od značky Nordblanc, lyžařské permanentky nebo poukazy do aquacentra Agricola v Jáchymově.

Po sečtení všech bodů nasbíraných v sérii vyhlásíme celkové vítězě v každé kategorii. Ti získají pohár Klínovce a velké překvapení! Během dne také pokřtíme našeho maskota, kterému jste celý minulý měsíc posílali své návrhy na jméno. Návštěvníky akce čeká doprovodný program, soutěže, hudba, občerstvení a nezapomeneme ani na dospěláky!

Přijeďte si na Klínovec s celou rodinou užít pohodový den plný zábavy na sněhu!

Web akce:
http://kidscup.klinovec.cz

Plakát akce:
http://kidscup.klinovec.cz/2011/plakaty/kidscup-2011-brezen-plakat-tisk.pdf

Průběžné výsledky série:
http://kidscup.klinovec.cz/2011/kidscup2011-unor-prubezne-vysledky.pdf